Nederlandse internet Go Competitie (NiGC)

De Nederlandse internet Go Competitie (NiGC) is succesvol herstart met 88 deelnemers, waaronder twintig danspelers. Onder de deelnemers zitten Nederlandse expats in het buitenland en Vlamingen. Door het grote aantal deelnemers is er in elke klasse wel een aantal spelers vertegenwoordigd, het speelveld is zeer breed: van beginner tot Nederlands kampioen. Deelnemers kunnen op de app van NiGC de stand van de eerste ronde inzien. Voor de NiGC zijn drie sites opgetuigd. Via het communicatieprogramma Discord kun je de indeling bekijken, afspraken maken en live partijen volgen die gespeeld worden op de goserver van OGS. Reglement en informatie vind je op de website van NiGC. De speeldatum en uitslag geef je op via een app.

De prijzenpot is goed gevuld. Zo zal Mateusz Surma 2p elke week een partijbespreking maken, krijgt elke deelnemer een abonnement op het analyseprogramma ZBaduk cadeau, is er software van SmartGo te winnen en geeft Guo Juan vijf vouchers weg voor haar Internet Go School.

Helaas kun je nu niet meer meedoen. Kijk op de website van NiGC voor de start van de volgende competitie en meld je alvast aan!