Martinicup online

Beste go-spelers,
 
Zoals velen van jullie ondertussen hebben gemerkt heeft het coronavirus voor velen een forse disruptie van normale club avonden gezorgd.
Nu hebben we het plan opgevat om de eerste (en mogelijk enige) virtuele Martinicup te organiseren. Het plan is om 28 maart een eendaagstoernooi te organiseren, op OGS.
 
Gezien het feit dat niet iedereen een goede representatieve ranking heeft op OGS is het niet mogelijk een toernooi via OGS aan te maken, waar iedereen aan mee kan doen, dit zou voor on-gebalanceerde partijen zorgen.
 
De oplossing is als volgt: mededelingen en aanmeldingen gaan via het Online Martini Discord kanaal: https://discord.gg/TVuG7v5 (een account op Discord is hierbij noodzakelijk).
 
Hierin worden mededelingen gedaan, nieuwe pairings gepost, en kan gechat worden.
Zodra je de uitnodiging hebt geaccepteerd, geef dan ook hier in het tekstkanaal: aanmelding, je [echte naam] + [gebruikersnaam op OGS].
 
Aanmeldingen kunnen gedaan worden tot 27 maart 17:00.
 
- Tussen 09:00 en 09:40 op de speeldag geef je een notificatie dat je aanwezig bent en ook daadwerkelijk gaat spelen. Van 09:40-10:00 wordt de eerste pairing gemaakt.
- Degene die met zwart speelt daagt zijn tegenstander uit (hiervoor kan je in de registratielijst kijken wat de gebruikersnaam is van je tegenstander op OGS), en zorgt voor de goede partij instellingen.
- Als een partij niet begonnen is 5 minuten na aanvang (doordat zwart geen partij heeft aangemaakt, of wit niet heeft geaccepteerd) wint de tegenstander reglementair.
- Uitslagen worden doorgegeven door de winnende partij.  Zet een link van de partij in het kanaal, met jouw naam, en die van je tegenstander in het uitslagen kanaal van de correcte ronde.   
 
Regels:
5 Rondes, 10 minuten Fisher tijd, met increment van 10 seconden, max. 20 min op de klok. (Dit komt ongeveer neer op 30 minuten per persoon), volledige handicap.
 
Programma:
Ronde 1 Start 10:00
Ronde 2 Start 11:30
Lunchtijd: 13:00
Ronde 3 Start 13:30
Ronde 4 Start 15:00
Ronde 5 Start 16:30
 
__________________________________________________________________
Hoe registreer je je op Discord:
 
Hoe registreer je je op OGS:
 
Voor aanvullende vragen kan je een van de moderators (te herkennen aan Admin voor hun naam), aanschieten op Discord.
 
__________________________________________________________________
 
Nota Bene, momenteel is het Discord kanaal nog in aanbouw, mocht je je al direct aanmelden, kan het zijn dat je nog niet gebruik kan maken van alle functionaliteiten.
 
Mocht je geen zin om te spelen, maar wel op te socialiseren, kan dit natuurlijk ook! Met de OGS gebruikersnamen beschikbaar voor iedereen kan je ook makkelijk de partijen volgen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bart Slijkhuis
Reijer van der Zande
Frenk Arnold