Inschrijving NK Algemeen en NK Dames geopend

Het NK Algemeen en het NK Dames zijn in januari 2023 in Leiden.

Januari is traditioneel de maand van de NK’s: het NK Algemeen, het NK Dames en het NK voor de jeugd. Ben je net hersteld van de feestdagen WinterGo en het Heerlense toernooi en dan kun je direct weer aan de slag in een van de NK’s. De vorige edities moesten noodgedwongen online en in een aangepast format gespeeld worden. Gelukkig staan de voor 2023 alle seinen op groen voor het spelen op locatie.

Het NK Algemeen en het NK Dames worden gehouden in de weekenden van 14/15 januari 2023 en 28/29 januari 2023, rondes om 10 uur en 14 uur.
Locatie is het Denksportcentrum Leiden, Robijnstraat 4.

De NGoB ziet graag zoveel mogelijk mensen deelnemen: deelname is gratis voor leden. Omdat het een Nederlands Kampioenschap is zijn er voorwaarden verbonden aan deelname. De belangrijkste is: Tot deelname aan het NK Algemeen zijn gerechtigd alle leden van de NGoB die de Nederlandse nationaliteit hebben, of die ten minste twee jaar in Nederland woonachtig zijn.

In de kalender (NK Algemeen, 1e weekend) kun je meer informatie vinden en staan de links om je aan te melden voor het NK Algemeen of het NK Dames.