Go Bulletin 89 (januari - februari 2023)

Go Bulletin 89 is naar alle leden gestuurd!

Het eerste Go Bulletin van 2023 is gearriveerd! En natuurlijk beginnen we het nieuwe jaar goed met een spannend toernooi: het Nederlands Kampioenschap. En daarmee hebben we er meteen vier kampioenen bij! In dit Go Bulletin meer over deze kampioenen en de resultaten, voorzien van veel prachtige foto's en natuurlijk de uitslagen.

Nog veel meer moois in dit goed gevulde Go Bulletin. Voor het eerst in jaren werd er weer een toernooi in Tilburg gespeeld, ook daarvan doen we verslag. En geniet mee van de afgelopen editie van Wintergo, prachtig in beeld gebracht door de vele foto's.

We starten in dit Go Bulletin met een nieuwe rubriek over de meest populaire zetten tegen de 3-4-punts-grote-Shimari, geschreven door Yan Zihan. Van Michiel Eijkhout weer een mooie bijdrage over Go en AI. Ook veel om zelf mee te oefenen en verschillende toernooien in binnen- en buitenland om naar uit te kijken. Dus ga er goed voor zitten en veel plezier met dit Go Bulletin!

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.