Go Bulletin 88 (december 2022)

Go Bulletin 88 is naar alle leden gestuurd!

Alweer de laatste editie van 2022, en wat voor eentje! Dit nieuwe Go Bulletin is goed gevuld met nieuwtjes, verslagen, foto’s, vaste rubrieken en natuurlijk problemen om mee te oefenen.

De naam Frank Janssen zal je niet onbekend zijn. Deze fanatieke go-speler en meervoudige Nederlands kampioen heeft sinds kort de rol van voorzitter van de Nederlandse Go Bond op zich genomen. In dit Go Bulletin een korte introductie, maar ook een mooi stuk van hem over go-demo’s voor kinderen.

Van Michiel Eijkhout ook in dit Go Bulletin weer een mooie bijdrage: ditmaal over de eenvoudig joseki. Van Go Club Salland een mooi afrondend verslag over hun avonturen binnen de NGC; een geslaagde deelname dus hopelijk volgen er volgend jaar meer clubs. En Marianne Diederen doet verslag van het Amateur Pair Go Tournament, waar ze samen met René Aaij Nederland vertegenwoordigde.

Als redactie wensen we iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling en natuurlijk een prachtig go-jaar in 2023!

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.