Go Bulletin 85 (september 2022)

Wat is het fijn om veel goede berichten vanuit de goclubs te ontvangen! In deze editie van het Go Bulletin lees je verschillende berichten over de activiteiten die de clubs organiseren.

In Hilversum werd alweer de zevende editie van het Pinetum Blijdenstein Go Toernooi georganiseerd. Zoals altijd op een prachtige locatie, en wederom een succes. Je leest het verslag, ziet de foto's en natuurlijk geven we je de uitslag.

In de rubriek 'Go en AI' ditmaal van alles over het fuseki, dat onder invloed van AI behoorlijk veranderd is.

Dank aan goclubs Leeuwarden en Den Bosch voor hun leuke bijdragen aan dit Go Bulletin: heel fijn om te zien hoe enthousiast er gespeeld wordt binnen de clubs!

Dringende oproep: bestuursleden gezocht! 
Het bestuur is dringend op zoek naar nieuwe menskracht. Tijdens de najaarsvergadering treed een deel van het bestuur af en blijven er te weinig mensen over om de bond draaiende te houden. We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Elke rol is daarbij invulbaar. Het huidige bestuur staat open voor rolwisselingen.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.