Go Bulletin 83 (juli 2022)

Het go-leven is na een zware coronatijd weer goed op gang gekomen! Toernooien kunnen weer nagenoeg als vanouds gehouden worden, maar het online spelen is ook zeker niet verdwenen. Een mooie mix van online en offline is terug te zien bij het D•DGT: begin juli werd alweer de vierde editie van dit succesvolle online toernooi gehouden, ditmaal live vanuit Utrecht. De deelnemers werden getrakteerd op tips en achteraf commentaar van Rob van Zeijst. 

Vanuit Utrecht ook nieuws over de Dutch DD Club: deze club voor double digit kyu-spelers gaat verder als Dutch Go Club, waarbij nu ook ruimte is voor single digit kyu-spelers.
Ook in dit Go Bulletin weer een mooie editie van 'Go en AI', ditmaal over valsspelen via een computer.

Een extra oproep aan alle Go Clubs: wil je jouw Go Club in het zonnetje zetten? Wil je de leden van de Go Bond op de hoogte houden van jullie activiteiten? Laat zien waar jullie mee bezig zijn en hoe leuk jullie Go Club is! We zijn altijd op zoek naar bijdragen voor de rubriek 'Nieuws van de Clubs' (tekst en/of foto). Dus laat van je horen! Mail naar redactie@gobond.nl.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.