Go Bulletin 80 (maart - april)

Het go-leven komt na een lastige coronatijd weer op gang. Op de agenda staan weer verschillende fysieke evenementen. Ook de Algemene Leden Vergadering zal weer op locatie plaatsvinden. Op 30 april wordt deze vergadering in Utrecht gehouden, in combinatie met het NK Snelgo.

In deze editie van het Go Bulletin ook weer mooie bijdragen van Michiel Eijkhout, die met zijn 'Go en AI' ditmaal terugblikt op de beginjaren van computergo. En weer een column van Goda Choi, die er door Vincent Lit ingeluisd is.

Serieuzer nieuws komt uit Oekraïne: de oorlog heeft ook invloed de Russische en Oekraïense gowereld. Er is besloten om Rusland te schorsen als lid van de Europese Go Federatie. En een bericht van Artem Kachanovskyi, de 2e dan go-professional uit Oekraïne. Hij is Kyiv inmiddels ontvlucht en woont nu gelukkig in veiligheid in zijn geboortestad. In dit Go Bulletin een interview met hem.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.