Go Bulletin 79 (januari - februari 2022)

In januari werd het jaarlijkse terugkerende Nederlands Kampioenschap gespeeld. Het NK Algemeen en NK Dames werden ook ditmaal online gespeeld. Met veel kijkers die het zenuwslopende toernooi zagen! In dit Go Bulletin zie je alvast de uitslagen, later meer over het NK.

In dit Go Bulletin ook een stuk van Vincent Lit, waarin hij antwoord geeft op de vraag 'Waar zou de focus op moeten liggen om van DDK (Double Digit Kyu) naar SDK (Single Digit Kyu) te stijgen?', met tips en een oefening.

Michiel Eijkhout geeft je weer een nieuwe editie van Go en AI, ditmaal gericht op de manier waarop we de perfecte (maar soms saaie en voorspelbare) zetten van AI imiteren en herhaaldelijk blijven gebruiken.

Er gebeurt veel in go-land, zo is te zien in dit Go Bulletin. Door de aangekondigde versoepelingen lijkt het mogelijk om van het scherm los te komen en weer toernooien en activiteiten op fysieke locaties te organiseren. Verderop lees je alvast de aankonding van Lentego, het alternatief voor het geannuleerde Wintergo. De inschrijving is geopend, dus schrijf je snel in! Daarnaast het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en ook lees je over het nieuwe boek van Kim Ouweleen en Peter Brouwer.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst.