Go Bulletin 71 (april 2021)

Het nieuwe Go Bulletin is naar alle leden gestuurd. 

Ondanks de voortdurende lockdown en de lange weg naar versoepelingen, waardoor we weer in levenden lijve go zouden kunnen spelen, wordt go absoluut niet vergeten. In dit Go Bulletin daarom inspiratie en achtergronden:

Van Michiel Eijkhout weer een mooi stuk over go en AI, ditmaal over patronen die verdwijnen of juist nieuwe tijden beleven. Gerard Slooven laat zien wat het verband is tussen go en Boeddhisme, en hoe je vier kernbegrippen uit het Boeddhisme (met een korreltje zout) kunt toepassen op jouw go-spel. Van Dave de Vos krijg je uitleg over de aanpassingen in het ratingsysteem.

En uiteraard nieuws vanuit het bestuur. De Algemene Vergadering van de Nederlandse Go Bond is weer in aantocht. De vergadering wordt wederom online gehouden op zaterdag 8 mei. Wil je daarbij zijn? Aanmelden kan t/m 7 mei.

Wederom een goed gevulde editie. Alle bijdragers bedankt voor de mooie stukken!

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst. 

Reacties

De link naar de redactie in het journal werkt niet, dus ik doe dit maar even zo.

Misschien wel aardig om in het volgende issue iets te doen over Lego-borden, bv https://lego.jtooker.com/go/. Hier hoeft niet veel bij als tekst, maar als je iets wel hebben kan ik dat wel schrijven.

Leo Dorst