Go Bulletin 67 (november 2020)

Het nieuwe Go Bulletin is naar alle leden gestuurd. 

Het zal je niet verbazen dat er nog steeds weinig go-activiteiten georganiseerd worden. Gelukkig biedt internet in veel gevallen een goed alternatief! Zo ook voor het Europees Jeugd Team Go Kampioenschap, dat online op KGS gespeeld wordt; wij doen verslag! Daarnaast een kort verslag van het Europees Kampioenschap, dat normaliter tijdens het Europees Go Congres wordt gespeeld en nu eveneens online werd georganiseerd.

In dit nieuwe Go Bulletin het eerste artikel uit een nieuwe reeks van Michiel Eijkhout, waar hij ingaat op verschillen in stijl tussen een AI en een mens.
Robert Rehm neemt ons mee in de wereld van 'go etiquette' in zijn artikel over algemene gedragsregels voor spelers (en toeschouwers) bij go-wedstrijden.
Verder krijg je het laatste nieuws van de clubs, doet het bestuur een oproep en kun je zoals gebruikelijk aan de slag met verschillende goproblemen.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar ledenadministratie@gobond.nl. zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst. 

Foto op cover: Juho Mäkinen (Flickr)