Go Bulletin 61 (maart 2020)

Het nieuwe Go Bulletin is naar alle leden gestuurd. 

De afgelopen weken heerste er een bizarre situatie in binnen- en buitenland. Het coronavirus (COVID-19) heeft iedereen in zijn greep. Ook binnen de gowereld waren de gevolgen overduidelijk: toernooien in binnen- en buitenland werden afgelast en iedereen werd met klem verzocht niet af te spreken op goclubs. Daarom in deze editie van het Go Bulletin een boodschap van voorzitter Michiel Tel en een artikel over de beste manieren waarop je online go kunt spelen.

Desondanks ook positief nieuws: we blikken terug op een toernooi dat nog wel plaats vond: het Steenen Kruis Toernooi. Een druk bezocht evenement, waar we graag het verslag van delen. En in Eindhoven werd de 50e verjaardag van de goclub op feestelijke wijze gevierd. Daarnaast kort nieuws, Nieuws van de Clubs, een nieuwe column en goproblemen.

Het nieuwe bulletin van de Go Bond is voor leden te downloaden op de website (na inloggen).

Volg je de Nederlandse Go Bond trouwens al op Facebook

De redactie wenst je veel leesplezier met het nieuwe Go Bulletin!

P.S. Wel lid maar geen e-mail ontvangen over het nieuwe bulletin? Stuur een mail naar redactie@gobond.nl zodat wij jou als lid kunnen toevoegen aan de maillijst. 

Foto: Een potje 'gekken-go' tijdens het 50-jarig jubileum van de Eindhovens Go Club. Gekken-go lijkt op gewoon go, met als verschil dat tijdens het spel de regels veranderen.
Fotograaf: Rudi Verhagen