Dutch Go Club: dè online go club voor kyu spelers

Vanaf 7 september 2022 start het nieuwe seizoen van de Dutch Go Club

Zoals sommige van jullie al weten gaan we komend seizoen (vanaf 7 september) verder als de Dutch Go Club. Dé online plek van de Nederlandse Go bond voor zowel DDK'ers als SDK'ers. 

De formule blijft hetzelfde: elke woensdagavond vanaf 20u clubavond, elke twee weken spelen we een ronde in de competitie, op de tussenliggende weken krijgen we les.

De competitie Een grote competitie in Gocra waarin je naadloos door kan stromen naar het SDK niveau. Overigens is het nog steeds gegarandeerd dat je voornamelijk speelt tegen mensen van hetzelfde (of iets hoger) niveau. Dus de DDK'ers hoeven niet bang te zijn dat ze ineens tegen iemand van 1 kyu moeten spelen.

De lessen Dit seizoen hebben we naast Rob van Zeijst (7d) voor de DDK'ers ook Michiel Tel (6d) gestrikt voor de SDK'ers. Op een lesavond zal er dus eerst les zijn van Rob (20-20.30u) voor DDK'ers gevolgd door les van Michiel (20.30-21u) voor de SDK'ers. Alle lessen worden opgenomen en zijn later terug te kijken. 

S•DGT en D•DGT toernooi Dit seizoen zal er ook een DGT toernooi zijn voor SDK'ers. Het wordt als één toernooi georganiseerd met daarin een onderverdeling tussen DDK en SDK. Er is dus een aparte prijzenpool. Indeling gebeurt op basis van de clubrank in mei. Aanmelden voor dit toernooi zal los staan van de club, meer hierover op een later moment.

Hoe kan je meedoen? Dit seizoen werken we niet meer met aparte lidmaatschappen. De club is gratis voor iedereen die lid is van de Nederlandse Go bond. Aanmelden kan door een email te sturen naar: dgc@gobond.nl met daarin vermeld jouw naam, telefoonnummer, lidnummer bond, alias Discord, alias OGS en je speelsterkte.

Voor meer info kun je de flyer downloaden.