Lid worden van de Nederlandse Go Bond

 


Hoe kan je lid van de NGoB worden?
Stuur een e-mail naar ledenadministratie@gobond.nl, met vermelding van naam, adres, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer. Vermeld ook of je wel of niet jaarlijks één gedrukt jaarboek wilt ontvangen. De ledenadministratie helpt je dan verder. Stuur wijzigingen in je gegevens ook naar dat adres, zodat je ons go bulletin en jaarboek kunt blijven ontvangen.

Wat is de contributie?
Jeugdleden (jonger dan 18 jaar) betalen 10 euro jaar. Jongeren (jonger dan 25 jaar) betalen 20 euro per jaar. Leden vanaf 25 jaar betalen 29 euro per jaar. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Peildatum voor 2023 is 31-12-2022. Als je een halfjaar lid bent, betaal je de helft van deze bedragen. Daarnaast kun je je voor 12 euro opgeven om jaarlijks een gedrukt jaarboek te ontvangen. Betaal je dat in 2023, dan ontvang je het jaarboek over 2022. Het jaarboek is ook los verkrijgbaar via de webwinkel en kost dan 15 euro excl. BTW.

Wil je ook lid worden van een vereniging?
Zoek een club via het overzicht van goclubs om ook bij een club aan te sluiten. Bij een tiental grotere verenigingen wordt jouw lidmaatschap gecombineerd en ben je tegelijk lid van de vereniging èn van de NGoB. Je betaalt je lidmaatschap voor beiden dan aan de vereniging die het bondsdeel aan de NGoB afdraagt. Kijk in het overzicht van de verenigingen bij welke verenigingen dat kan. Wijzigingen in je gegevens geef je dan ook door aan de vereniging die dat weer doorgeeft aan de NGoB.

Klik op de link om te zien wat de NGoB allemaal doet.