Go Club Zwolle
; Clubinformatie

© 18-11-2009
routebeschrijving
Home
Clubinformatie
Ladder
Links
Wedstrijdavond

Elke woensdagavond vanaf circa 20.15 uur in de Singel kun je meespelen voor de laddercompetitie. Het is voor de indeling handig om je komst vooraf op te geven bij
Martin. Doordat er spelers van allerlei niveaus meedoen heb je altijd kans op een spannende partij.

Go in Zwolle

Wij spelen sinds 2002 in café de Singel in Zwolle. Zie het
interview met Paul. Sinds begin 2003 is het aantal deelnemers flink uitgebreid. We hebben enkele tientallen mensen op onze mailinglist. Op een woensdagavond zijn er meestal zo'n 5 tot soms 10 Go spelers in de Singel te vinden. We vinden Go spelen allemaal erg leuk, maar we willen ook een gezellige avond hebben.
Deelnemers komen naast Zwolle ook uit Deventer, Hattem, Heerenveen, Heino, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Steenwijk.  Nieuwe belangstellenden zijn zeer welkom.
  Beginners kunnen direct deelnemen

We hebben enkele keren een beginnerscursus gegeven. Voorlopig staat er nog geen nieuwe gepland. Maar beginners kunnen, zonder verplichtingen, gewoon langskomen en meespelen. Er is altijd iemand die het spel wil uitleggen. Contributie of lidmaatschap kennen we niet, want we zijn (voorlopig nog) een club in oprichting. 

Boeken en materiaal

Met Schaak en Go boekhandel
Het Paard hebben we als Go Club Zwolle een kortingsregeling. Deelnemers kunnen er gebruik van maken via Jan.

Contact leggen met Go Club Zwolle

Wanneer je verdere informatie wilt kun je langskomen in de Singel (op woensdag) of mailen met Martin Veldhuis via
club-zwolle@gobond.nl.
Locatie

Café de Singel vind je op Groot Weezenland 4, 8011 JV Zwolle, tel. 038 - 4211539. Het is ongeveer 10 minuten lopen van het NS station. Het is het stukje Groot Weezenland, in het verlengde van de Burgemeester van Royensingel, tussen de Van Karnebeekstraat en de Assendorperstraat en je raadt het al, aan de singel. Zie ster op de kaart.

Routebeschrijving

Met de auto vanuit de A28 afrit Zwolle Zuid nemen en vanuit het zuiden rechtsaf slaan (voor noorderlingen links). Op de IJsselallee, tweede stoplichten naar links, richting centrum. Op de Veerallee doorrijden tot over het spoor, daarna naar rechts de Westerlaan op. De rotonde bij het station driekwart nemen. Aan het eind van de Stationsweg naar rechts. Op de plek van de STER op de kaart kun je naar rechts om in de Van Karnebeekstraat te parkeren. Teruglopen richting Groot Weezenland en dan naar rechts, na circa 15 meter vind je Cafe de Singel.

Voor bezoekers: de Singel gaat eigenlijk pas om 20.00 uur open. Mocht je iets eerder zijn dan kun je aanbellen en doet Dirk waarschijnlijk voor je open.